Aluminium en kunststof kozijnen Amsterdam

De aluminium en kunststof kozijnen in Amsterdam die we bouwen zijn van uitstekende kwaliteit, zijn zelfdragend en zorgen ervoor dat we verschillende constructies kunnen realiseren. We gebruiken ze bijvoorbeeld voor de tuinhuizen die we bouwen, net als voor de tuinoverkappingen, de chalets en de terrasoverkappingen. Op die manier zorgen we er met de aluminium en kunststof kozijnen in Amsterdam voor dat u kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit voor een degelijke constructie.

Eigenschappen

  • 16 of 25 mm polycarbonaat, ingebouwde hwa
  • Veel standaard RAL kleuren zoals: wit, crème, antraciet, nero of quartz
  • 25 jaar ervaring
  • In kwaliteit en flexibiliteit beste van Nederland
  • Geïsoleerd veiligheid glas

Hoogwaardige aluminium en kunststof

We maken specifiek gebruik van hoogwaardig aluminium en kunststof in Amsterdam, zodat dit een zelfdragend karakter heeft. Dat voorkomt de druk van veel gewicht op de rest van de constructie, waardoor we die vrij kunnen houden van eventuele constructieve benodigdheden. Het resultaat is een mooie overkapping of een stijlvol tuinhuis, waarmee u er in de tuin eenvoudig voor zorgt dat u de gewenste uitstraling of ruimte kunt creëren. We vertellen u uiteraard graag meer over de kozijnen van aluminium en kunststof in Amsterdam, zodat u daar een goed beeld van krijgt.

Specialisten in Amsterdam

We zijn de specialisten in aluminium en kunststof kozijnen voor Amsterdam en omstreken, waarmee we werken aan verschillende projecten in de tuin. We doen dat altijd op maat en op basis van uw specifieke wensen, zodat we aan de hand daarvan voor de gewenste toepassingen kunnen zorgen.

Wilt u meer weten over onze kozijnen van aluminium en kunststof of bent u benieuwd naar onze werkzaamheden in brede zin? Neem contact met ons op, we vertellen u er graag vrijblijvend meer over.

Een kijkje nemen in onze showroom?

Neem gerust contact op of kom langs!