Aluminium & Kunstof Kozijnen Haarlem

Met aluminium of kunststof kozijnen in Haarlem maakt u een heel duurzame keuze, gericht op kwaliteit en zo min mogelijk onderhoud. Het zijn degelijke materialen die onder andere uitstekend geschikt zijn voor een terrasoverkapping of een tuinhuis. Dankzij het gebruik van aluminium en kunststof ontstaat er een constructief stevig geheel, waar u qua onderhoud zo min mogelijk omkijken naar heeft. We leveren de aluminium of kunststof kozijnen in Haarlem aan diverse klanten, die daarmee heel duidelijk kiezen voor duurzaamheid.

 

 

Eigenschappen

  • 16 of 25 mm polycarbonaat, ingebouwde hwa
  • Veel standaard RAL kleuren zoals: wit, crème, antraciet, nero of quartz
  • 25 jaar ervaring
  • In kwaliteit en flexibiliteit beste van Nederland
  • Geïsoleerd veiligheid glas

Onze werkzaamheden

Tuinatelier-Termaaten onderscheidt zich door brede inzetbaarheid. Voor al uw werkzaamheden in en rondom uw huis en tuin kunnen wij u van dienst zijn.

Aluminium en kunststof voor terrasoverkappingen

De aluminium of kunststof kozijnen in Haarlem zijn onder andere goed geschikt voor de terrasoverkappingen. We zorgen daarmee voor een stevig geheel, dat u bijvoorbeeld af kunt laten werken met glas. Op die manier valt er veel licht naar binnen, zit u heerlijk droog en kunt u gebruik maken van heel degelijke materialen waar u zo min mogelijk omkijken naar heeft. Het zijn die eigenschappen die er samen voor zorgen dat de aluminium of kunststof kozijnen in Haarlem een populaire keuze vormen. We hechten veel waarde aan de hoogste kwaliteit.

Nieuwe kozijnen in Haarlem

Voor de nieuwe aluminium of kunststof kozijnen in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres, wij zorgen er daarmee voor dat u kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit. Uiteraard zijn de materialen beschikbaar in diverse RAL-kleuren, op basis van een poedercoating voor het aluminium of een hoogwaardige afwerking van het kunststof. De verschillende afmetingen voor de tussenliggers zorgen ervoor dat we met de aluminium of kunststof kozijnen in Haarlem de uitstraling creëren die u wenst.

Heeft u vragen over de kozijnen van aluminium of van kunststof of over de terrasoverkappingen in het algemeen? Neem contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

 

Pallazzo Veranda

Zie voor voorbeelden en meer informatie op http://pallazzoveranda.nl/. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.

Pallazzo Aktie

Bij aanschaf van een Pallazzo veranda ontvangt u bij ons gratis LED verlichting (6st.) inclusief afstandsbediening en dimmer t.w. van € 225,00.