Aluminium & Kunststof Kozijnen Heemstede

Onze aluminium en kunststof kozijnen in Heemstede zijn hoog van kwaliteit, licht van gewicht en bovendien scherm geprijsd. Het is een unieke combinatie die ervoor zorgt dat u kunt rekenen op niets minder dan het beste, bijvoorbeeld voor een tuinhuis, een terrasoverkapping of een compleet chalet. We adviseren u graag over het gebruik van de beste geschikte materialen, in combinatie met de uitstraling die u wenst. Op die manier vormen de aluminium en kunststof kozijnen in Heemstede een goede keuze, waar u jaren met veel plezier gebruik van kunt maken.

Eigenschappen

  • 16 of 25 mm polycarbonaat, ingebouwde hwa
  • Veel standaard RAL kleuren zoals: wit, crème, antraciet, nero of quartz
  • 25 jaar ervaring
  • In kwaliteit en flexibiliteit beste van Nederland
  • Geïsoleerd veiligheid glas

Zelfdragend polycarbonaat

De aluminium en kunststof kozijnen in Heemstede in de verschillende toepassingen gaan goed samen met het zelfdragende polycarbonaat. U kunt op die manier rekenen op een combinatie van hoogwaardige materialen. Samen zorgen ze voor een lange levensduur en verschillende praktische toepassingen. We maken overkappingen en complete chalets, altijd op basis van uw specifieke wensen. Dankzij maatwerk sluit dit mooi aan op de rest van de tuin. In technische zin kiest u met de aluminium en kunststof kozijnen in Heemstede voor het beste dat er beschikbaar is, zodat u daar (tientallen) jaren met veel plezier gebruik van maakt.

Kozijnen van aluminium en kunststof in Heemstede

Benieuwd naar onze aluminium en kunststof kozijnen in Heemstede en de toepassingen waarvoor we die kunnen inzetten? Neem daarvoor contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over. Bovendien kunnen we u een aantal voorbeelden laten zien of het materiaal gewoon zelf laten ervaren. Op die manier maken we graag duidelijk wat u van de aluminium en kunststof kozijnen in Heemstede kunt verwachten en hoe we die op de verschillende manieren voor u kunnen inzetten.

Een kijkje nemen in onze showroom?

Neem gerust contact op of kom langs!