Chalets Amstelveen

Onze chalets in Amstelveen zijn uitstekend geschikt voor in de tuin of op een ander terrein. Van klein en fijn voor in de compacte tuin tot grotere chalets met meerdere verdiepingen. We gaan op basis van uw specifieke wensen aan de slag en zorgen er daarmee voor dat u kunt rekenen op een mooi model. Uiteraard houden we rekening me de ruimte in de tuin en de manier waarop u er gebruik van wilt maken. De chalets in Amstelveen sluiten daardoor altijd aan bij het doel dat u daarmee voor ogen heeft.

Extra kamer in Amstelveen

Met de chalets in Amstelveen zorgt u eenvoudig voor een extra kamer, gewoon in de tuin. Is het huis af en toe net te klein of wilt u gasten wat meer privacy bieden? Een extra kamer in de tuin is dan een welkome oplossing. U zorgt er daarmee voor dat er altijd genoeg ruimte is om te blijven slapen. Wat dat betreft hoeft u zich met de chalets in Amstelveen geen zorgen meer te maken over de ruimte in en om het huis. Of geniet zelf van de ontspannen momenten in de tuin, u kunt er op verschillende manieren gebruik van maken.

Chalets met meerdere verdiepingen

We kunnen de chalets in Amstelveen klein en compact uitvoeren voor in de niet al te grote tuin. Net als veel groter met meerdere verdiepingen, om als het ware een complete woning te bouwen. We zorgen er daarmee voor dat we u goed op maat van dienst kunnen zijn. Interesse in onze chalets in Amstelveen of bijvoorbeeld weten waar u qua kosten aan dient te denken? U kunt online een offerte aanvragen of uw vragen stellen. We horen graag van u en vertellen u er dan vrijblijvend meer over.

Een kijkje nemen in onze showroom?

Neem gerust contact op of kom langs!