Chalets Haarlem

De chalets in Haarlem zijn hoogwaardige tuinhuizen, die goed geschikt zijn als gastenverblijf. Er in de tuin voor zorgen dat vrienden of familieleden gewoon kunnen blijven slapen? We zorgen er met de chalets voor dat zij kunnen rekenen op een aangenaam verblijf, inclusief de faciliteiten die daarbij horen. Dankzij het maatwerk kunnen we de chalets in Haarlem volledig aanpassen aan uw wensen. Meerdere vertrekken met elkaar combineren of zelfs een extra verdieping op de chalet plaatsen? Geen probleem, wij gaan er voor u mee aan de slag en zorgen er vanaf de tekening tot aan de realisatie voor dat alles voor elkaar komt.

Gastenverblijf op maat in Haarlem

De chalets in Haarlem zijn uitstekend geschikt als gastenverblijf, u kunt er daarmee eenvoudig voor zorgen dat er iemand kan blijven slapen. Dat hoeft niet langer bij u op de bank of wellicht in de te krappe logeerkamer. In plaats daarvan zorgen we er met een chalet in de tuin voor dat er voldoende ruimte beschikbaar is en dat uw gasten kunnen rekenen op prettige faciliteiten. Op die manier dragen de chalets in Haarlem op een mooie manier bij aan het verblijf dat u kunt aanbieden en zijn ze van toegevoegde waarde ten opzichte van de rest van de tuin.

Chalet laten bouwen

We maken de chalets in Haarlem volledig op maat, altijd op basis van uw specifieke wensen. We zorgen er daarmee voor dat we samen de afmetingen kunnen bepalen. Wilt u meerdere kamers creëren of er met twee verdiepingen voor zorgen dat er voldoende ruimte beschikbaar is? We gaan er graag voor u mee aan de slag.

Neem voor meer informatie contact met ons op, dan laten we u tevens graag zien welke chalets in Haarlem we bouwden. We horen graag van u.

Een kijkje nemen in onze showroom?

Neem gerust contact op of kom langs!