Chalets Heemstede

Onze chalets in Heemstede zorgen ervoor dat u de tuin op een heel andere manier kunt gebruiken. Wilt u extra ruimte creëren voor een gastenverblijf of meerdere chalets bouwen op een groter stuk land? Wij gaan er graag mee aan de slag en kunnen u goed adviseren over de mogelijkheden.

Dat betekent dat we de chalets in Heemstede kunnen bouwen in een relatief compacte tuin of dat we ons kunnen richten op meerdere verdiepingen om een compleet gastenverblijf in te richten. Van relatief eenvoudig tot alle luxe die de gasten wensen: wij zorgen ervoor dat we de ideale chalet bouwen.

Chalet als gastenverblijf

De chalets in Heemstede zijn uitstekend geschikt als gastenverblijf, niet in de laatste plaats omdat we die goed kunnen isoleren. Dat betekent dat ze in de zomer niet te heet worden, terwijl de temperatuur in de winter aan de andere kant niet te ver zal dalen. Op die manier creëert u met de chalets in de tuin eenvoudig een extra kamer voor de woning, die u kunt verhuren of kunt aanbieden op het moment dat er vrienden langskomen.

Chalets met extra verdieping in Heemstede

We bouwen zowel relatief eenvoudige en compacte chalets in Heemstede als grote modellen met meerdere verdiepingen. Op die manier zorgen we ervoor dat we de indeling en afwerking volledig kunnen aanpassen aan uw specifieke wensen. Ondertussen kunt u met ieder model altijd rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Geen zorgen over de levensduur en we kunnen u goed adviseren over het benodigde onderhoud. Interesse in een chalet in Heemstede in de tuin en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.

Een kijkje nemen in onze showroom?

Neem gerust contact op of kom langs!