Over Tuinatelier-Termaaten

Tuinatelier-Termaaten is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in veranda’s en terrasoverkappingen. Onze specialisme is het volledig op maat maken en plaatsen van de tuinkamer, dus volledig naar uw wensen.

Betrokken met de klant

Wij zijn een bedrijf dat van het begin tot het eind van een project betrokken is met de klant. We begeleiden de klant als het ware door het ontwerp- en realisatieproces. Op die manier weten we zeker dat het eindresultaat ook werkelijk hetgene is wat de klant wil.

Wij werken door het hele land. Voornamelijk komen onze klanten uit de regio Amersfoort, Utrecht, Haarlem en Amsterdam. Maar wij willen ook buiten deze gebieden graag voor elke klant beschikbaar zijn die een goed idee wil realiseren tot een prachtige tuin.

Ons werk

Nadat u contact met ons heeft opgenomen zullen wij een afspraak maken voor een gesprek. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Wanneer wij uw wensen goed in de kaart hebben gebracht, zullen wij een ontwerp voor u maken. Als dit naar wens is gaan we verder met het realiseren van dat ontwerp. De bouw en het organisatorische werk wordt volledig uit handen genomen voor u. Op die manier hoeft u alleen maar zorgeloos toe te kijken hoe uw eigen idee realiteit wordt.

Onze werkzaamheden

Tuinatelier-Termaaten onderscheidt zich door brede inzetbaarheid. Voor al uw werkzaamheden in en rondom uw huis en tuin kunnen wij u van dienst zijn.

Termaaten op TV

Terrasoverkappingen

De zelfdragende aluminium terrasoverkappingen en veranda’s van Tuinatelier-Termaaten worden samengesteld uit materialen met de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.

Lees meer…

Tuinhuizen

Een tuinhuis is een ideale oplossing voor iedereen met te weinig ruimte of opbergruimte op de verkeerde plaats. Tuingereedschap en fietsen staan vaak in huis in de weg.

Lees meer…

Veranda’s

Een veranda in uw tuin heeft vele voordelen. U kunt immers het hele jaar door genieten van het buitenleven. Tijdens de zomerdagen zorgt de veranda voor een koele schaduw.

Lees meer…