Terrasoverkapping Amstelveen

Terrasoverkapping Amstelveen

Een mooie terrasoverkapping in Amstelveen zorgt ervoor dat u al vroeg in het seizoen naar buiten kunt. En dat u daar bovendien lang kunt blijven zitten zodra het ’s avonds toch een beetje af begint te koelen.

Uiteraard is de terrasoverkapping in Amstelveen beschikbaar in verschillende kleuren, bijvoorbeeld op basis van hoogwaardig aluminium voor de kozijnen. Het gaat om 6060-T6 aluminium van de beste kwaliteit, met een levenslange levensduur. Beschikbaar in RAL 9001 of RAL 7016, zodat we u in de verschillende stijlen goed van dienst kunnen zijn.

 

 

Eigenschappen

  • 16 of 25 mm polycarbonaat, ingebouwde hwa
  • Veel standaard RAL kleuren zoals: wit, crème, antraciet, nero of quartz
  • 25 jaar ervaring
  • In kwaliteit en flexibiliteit beste van Nederland
  • Geïsoleerd veiligheid glas

Onze werkzaamheden

Tuinatelier-Termaaten onderscheidt zich door brede inzetbaarheid. Voor al uw werkzaamheden in en rondom uw huis en tuin kunnen wij u van dienst zijn.

Constructie van de terrasoverkapping

Voor de constructie van de terrasoverkapping in Amstelveen maken we bewust gebruik van aluminium. Dit materiaal is oersterk en heeft aan de andere kant toch slechts een licht gewicht. Daardoor kunnen we werken met zelfdragende profielen, waardoor we de belasting goed kunnen verdelen. Verder maken we voor de terrasoverkapping in Amstelveen gebruik van gelaagd veiligheidsglas en kunnen we desgewenst een klassieke sierlijst aanbrengen. Wat dat betreft heeft u verschillende mogelijkheden met de overkapping van het terras, zodat u daar aangenaam kunt gaan zitten en kunt genieten van de fijne zwoele Nederlandse avonden.

Genieten in de tuin in Amstelveen

Lekker lang genieten in de tuin of al vroeg in het seizoen naar buiten als het voor anderen nog net te fris is? Wij zorgen er met de terrasoverkapping in Amstelveen voor dat u optimaal kunt genieten van de mooie momenten in de tuin. Van hoogwaardige materialen voor een lange levensduur en netjes op maat zodat u daar optimaal gebruik van kunt maken. Benieuwd naar de mogelijkheden van een terrasoverkapping in Amstelveen? Direct een vrijblijvende offerte aanvragen zodat u weet waar u aan toe bent? Neem contact met ons op, dan gaan we er graag voor u mee aan de slag.

 

Pallazzo Veranda

Zie voor voorbeelden en meer informatie op http://pallazzoveranda.nl/. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.

Pallazzo Aktie

Bij aanschaf van een Pallazzo veranda ontvangt u bij ons gratis LED verlichting (6st.) inclusief afstandsbediening en dimmer t.w. van € 225,00.