Terrasoverkapping Haarlem

De terrasoverkapping in Haarlem zorgt voor een bijzondere meerwaarde in de tuin. In het vervolg kunt u bij een paar druppels gewoon buiten blijven zitten of zorgt u er met een sfeervolle aankleding van het terras en de overkapping voor dat u met vrienden of familie kunt genieten van een hapje en een drankje. Met de terrasoverkapping in Haarlem zorgt u er eenvoudig voor dat het heerlijk wordt om in de tuin te gaan zitten. We zorgen er met aluminium en kunststof voor dat u kunt rekenen op uitstekende materialen. Bovendien kunnen we de overkapping afwerken met een klassieke sierlijst.

Stevige terrasoverkapping van aluminium

Voor de terrasoverkapping in Haarlem maken we standaard gebruik van aluminium boven lijsten. Dat betekent dat u kunt rekenen op een zeer stevig materiaal, dat toch een grote mate van flexibiliteit mogelijk maakt. Zoekt u naar een grote terrasoverkapping of mag die aan de andere kant juist wel wat kleiner zijn? We gebruiken veiligheidsglas en kunnen dat op verschillende manieren uitvoeren. Beperk de lichtinval met het glas in de terrasoverkapping in Haarlem of kies voor glas dat niet alle warmte door zal laten. Op die manier stemmen we de overkapping van het terras graag af op uw specifieke wensen.

Terrasoverkapping in Haarlem met klassieke sierlijst

We kunnen de terrasoverkapping in Haarlem uiteraard volledig naar uw smaak afwerken. Dat betekent dat we de aluminium kozijnen in meerdere RAL-kleuren uit kunnen voeren. Daarnaast kunnen we er met een klassieke sierlijst voor zorgen dat het geheel een mooie uitstraling krijgt in de rest van de tuin. U kunt er meerdere kanten mee op, we laten u graag voorbeelden zien van andere terrasoverkappingen in Haarlem die we hebben geplaatst.

Meer weten en voorbeelden zien? Neem contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

Een kijkje nemen in onze showroom?

Neem gerust contact op of kom langs!