Tuinhuizen Amstelveen

Onze tuinhuizen in Amstelveen bieden de ideale oplossing om meer opbergruimte te creëren,precies waar u die nodig heeft. Berg het tuingereedschap of de fietsen netjes op. Of maak een compleet gastenverblijf, waarmee u eenvoudig een extra kamer creëert. We zorgen er met de tuinhuizen in Amstelveen voor dat er diverse toepassingen mogelijk zijn, altijd op basis van degelijke kwaliteit.

Houd het huis opgeruimd en zorg er in de tuin voor dat er opbergruimte beschikbaar is. Als hobbyruimte of voor andere toepassingen, we vertellen u graag meer over de andere tuinhuizen die we bouwden.

 

 

Eigenschappen

  • 16 of 25 mm polycarbonaat, ingebouwde hwa
  • Veel standaard RAL kleuren zoals: wit, crème, antraciet, nero of quartz
  • 25 jaar ervaring
  • In kwaliteit en flexibiliteit beste van Nederland
  • Geïsoleerd veiligheid glas

Onze werkzaamheden

Tuinatelier-Termaaten onderscheidt zich door brede inzetbaarheid. Voor al uw werkzaamheden in en rondom uw huis en tuin kunnen wij u van dienst zijn.

Gastenverblijf in Amstelveen

Het tuinhuis als een gastenverblijf? Met onze hoogwaardige tuinhuizen in Amstelveen is het allemaal mogelijk. We zorgen ervoor dat uw gasten verblijven met voldoende privacy en dat zij natuurlijk voldoende de ruimte hebben. Het zijn complete chalets, waarbij we ook zorgen voor de isolatie en de voorbereiding voor eventuele andere voorzieningen. Wat dat betreft kunt u op verschillende manieren gebruik maken van de tuinhuizen in Amstelveen. Wij zorgen ervoor dat u
kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit.

Tuinhuizen op maat

Uiteraard bouwen we de tuinhuizen in Amstelveen altijd op maat. We zorgen er daarmee voor dat u de ruimte beschikbaar in uw tuin zo praktisch mogelijk kunt inzetten. Heeft u een aantal vierkante meters over waar u nu eigenlijk weinig mee doet? Of is de ruimte juist beperkt en wilt u daar op een slimme manier mee omgaan? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag en kunnen met u meedenken over de mogelijkheden. We zijn uw specialist in tuinhuizen in Amstelveen. Dat betekent dat we u goed kunnen vertellen wat er mogelijk is en daar vervolgens graag mee aan de slag gaan. Benieuwd naar de kosten in een vrijblijvende offerte? Neem daarvoor contact met ons op, we horen graag van u.

 

Pallazzo Veranda

Zie voor voorbeelden en meer informatie op http://pallazzoveranda.nl/. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.

Pallazzo Aktie

Bij aanschaf van een Pallazzo veranda ontvangt u bij ons gratis LED verlichting (6st.) inclusief afstandsbediening en dimmer t.w. van € 225,00.