Tuinhuizen Amsterdam

De mooiste tuinhuizen in Amsterdam bieden meer ruimte in de tuin en zorgen er tegelijkertijd voor dat ze niet teveel opvallen binnen de rest van het ontwerp. We zorgen er daarmee voor onze klanten voor dat we de beperkte ruimte in de tuin optimaal gebruiken. Het tuinhuis maakt extra opbergruimte mogelijk, zonder dat de tuin er veel kleiner op hoeft te worden. Met name in Amsterdam is dit een belangrijke uitdaging binnen de tuinhuizen die we bouwen. We zorgen er daarmee voor dat u op een zo slim mogelijke manier gebruik kunt maken van de materialen die we daarvoor inzetten.

 

 

Eigenschappen

  • 16 of 25 mm polycarbonaat, ingebouwde hwa
  • Veel standaard RAL kleuren zoals: wit, crème, antraciet, nero of quartz
  • 25 jaar ervaring
  • In kwaliteit en flexibiliteit beste van Nederland
  • Geïsoleerd veiligheid glas

Onze werkzaamheden

Tuinatelier-Termaaten onderscheidt zich door brede inzetbaarheid. Voor al uw werkzaamheden in en rondom uw huis en tuin kunnen wij u van dienst zijn.

Tuinhuis voor meer ruimte

Met de tuinhuizen in Amsterdam zorgen we ervoor dat er meer ruimte ontstaat, waardoor u de kans heeft om bepaalde spullen op te bergen. Wilt u de fietsen en een scooter kwijt of er met uw tuingereedschap voor zorgen dit niet langer in een hoek van de tuin hoeft te liggen? In de beide gevallen kunnen we een tuinhuis bouwen, net als wanneer u een chalet wilt laten bouwen om een extra kamer te realiseren. Wat dat betreft zijn de tuinhuizen in Amsterdam geschikt voor verschillende doeleinden, afhankelijk van de plannen die u daarmee heeft.

Opbergruimte in Amsterdam

We realiseren nieuwe opbergruimte in Amsterdam met de tuinhuizen die we bouwen, bij voorkeur door op een slimme manier om te springen met de beschikbare ruimte en daarvan zo min mogelijk verloren te laten gaan. Heeft u een uitdaging vanwege beperkte ruimte of zoekt u naar een specialist in tuinhuizen om u met een ander plan te helpen? Wij gaan er graag mee aan de slag en kunnen u meer vertellen over de hoogwaardige materialen waarmee we werken.

Benieuwd geworden? Neem contact op, ook voor een vrijblijvende offerte voor de tuinhuizen in Amsterdam

 

Pallazzo Veranda

Zie voor voorbeelden en meer informatie op http://pallazzoveranda.nl/. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.

Pallazzo Aktie

Bij aanschaf van een Pallazzo veranda ontvangt u bij ons gratis LED verlichting (6st.) inclusief afstandsbediening en dimmer t.w. van € 225,00.