Tuinhuizen Haarlem

Nieuwe tuinhuizen in Haarlem combineren een aantal prettige eigenschappen. Ze zorgen voor belangrijke opbergruimte in de tuin, op de plaats die u daarvoor het meest geschikt vindt. U kunt er de fietsen of het gereedschap in plaatsen, afhankelijk van de spullen die u graag op wilt ruimen. U zorgt er met de tuinhuizen in Haarlem eenvoudig voor dat u de rest van de tuin netjes kunt houden, zodat er geen spullen in achterblijven en u het geheel er strak uit kunt laten zien.

 

 

Eigenschappen

  • 16 of 25 mm polycarbonaat, ingebouwde hwa
  • Veel standaard RAL kleuren zoals: wit, crème, antraciet, nero of quartz
  • 25 jaar ervaring
  • In kwaliteit en flexibiliteit beste van Nederland
  • Geïsoleerd veiligheid glas

Onze werkzaamheden

Tuinatelier-Termaaten onderscheidt zich door brede inzetbaarheid. Voor al uw werkzaamheden in en rondom uw huis en tuin kunnen wij u van dienst zijn.

Tuinhuis in de tuin

De tuinhuizen in Haarlem zijn bovendien goed geschikt voor het uitoefenen van uw hobby. U staat heerlijk droog tijdens de wintermaanden en kunt er in de zomermaanden voor zorgen dat u de spullen op een vaste plaats op kunt bergen.

Wilt u de tuinhuizen in Haarlem als gastenverblijf gebruiken? Zelfs dat is mogelijk, we zorgen er in dat geval in de vorm van een chalet voor dat het tuinhuis een aantal extra voorzieningen krijgt en bijvoorbeeld goed geïsoleerd wordt. Er zijn wat dat betreft verschillende toepassingen mogelijk met de mooie tuinhuizen in Haarlem, waarvoor we standaard gebruik maken van een uitstekende kwaliteit hout.

Tuinhuis laten plaatsen in Haarlem

We zijn de specialist in tuinhuizen in Haarlem en omgeving. Dat betekent dat we het tuinhuis voor u kunnen ontwerpen, kunnen bouwen met de hoge kwaliteit hout waar we veel waarde aan hechten en uiteraard ook voor u komen plaatsen. We zorgen er met de verschillende werkzaamheden voor dat u een mooi tuinhuis in de tuin kunt neerzetten, waar u gebruik van kunt maken op de wijze die u voor ogen heeft.

Meer weten over de mogelijkheden van de tuinhuizen in Haarlem of benieuwd naar voorbeelden van huizen die we plaatsten? Neem contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

 

Pallazzo Veranda

Zie voor voorbeelden en meer informatie op http://pallazzoveranda.nl/. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.

Pallazzo Aktie

Bij aanschaf van een Pallazzo veranda ontvangt u bij ons gratis LED verlichting (6st.) inclusief afstandsbediening en dimmer t.w. van € 225,00.