Tuinhuizen Heemstede

Onze tuinhuizen in Heemstede vormen een oplossing in iedere tuin, bijvoorbeeld indien u weinig opbergruimte tot uw beschikking heeft. Daarnaast is het de ideale hobbyruimte, zodat u de verschillende spullen bij elkaar kunt opbergen en u daar bovendien meteen aan het werk kunt. We kunnen u meerdere voorbeelden van tuinhuizen in Heemstede laten zien, op basis waarvan u eenvoudig inspiratie op kunt doen.

Wilt u het tuinhuis gebruiken als een gastenverblijf? We kunnen de ruimte uitvoeren als een chalet. Op die manier wordt het mogelijk om er in te verblijven, zodat u de tuin op een heel andere praktische manier kunt inzetten als waardevolle vierkante meters voor de rest van uw woning.

 

Eigenschappen

  • 16 of 25 mm polycarbonaat, ingebouwde hwa
  • Veel standaard RAL kleuren zoals: wit, crème, antraciet, nero of quartz
  • 25 jaar ervaring
  • In kwaliteit en flexibiliteit beste van Nederland
  • Geïsoleerd veiligheid glas

Onze werkzaamheden

Tuinatelier-Termaaten onderscheidt zich door brede inzetbaarheid. Voor al uw werkzaamheden in en rondom uw huis en tuin kunnen wij u van dienst zijn.

Tuinhuizen van topkwaliteit

De tuinhuizen in Heemstede zijn gemaakt van de beste materialen, waarmee we ervoor zorgen dat u kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit. Dat betekent in de praktijk dat we duurzame materialen combineren met stevige verbindingen. Dit komt de levensduur sterk ten goede en zorgt ervoor dat u daar met het juiste onderhoud tientallen jaren mee vooruit kunt. Uiteraard kunnen we u specifiek uitleggen over de materialen die we gebruiken voor de tuinhuizen in Heemstede, onafhankelijk van de toepassing die u voor ogen heeft. Een tuinhuis als hobbyruimte kent andere vereisten dan een tuinhuis dat u wilt inrichten als gastenverblijf. We kunnen u daar op basis van uw wensen goed over adviseren.

Ideale hobbyruimte in Heemstede

Veel van onze klanten gebruiken de tuinhuizen in Heemstede als de ideale hobbyruimte. Ze beschikken over een plek in de tuin waar ze voldoende ruimte hebben om met hun spullen aan de slag te gaan. Ondertussen kunnen ze die daar ook meteen opbouwen en er daarmee voor zorgen dat ze alles altijd bij de hand hebben.

We bouwen de tuinhuizen in Heemstede altijd volledig op maat, het zijn uw specifieke wensen die daarvoor centraal staan. Benieuwd naar wat er mogelijk is? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Pallazzo Veranda

Zie voor voorbeelden en meer informatie op http://pallazzoveranda.nl/. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.

Pallazzo Aktie

Bij aanschaf van een Pallazzo veranda ontvangt u bij ons gratis LED verlichting (6st.) inclusief afstandsbediening en dimmer t.w. van € 225,00.