Tuinoverkapping Amstelveen

De tuinoverkapping in Amstelveen zorgt ervoor dat u al vroeg in het seizoen naar buiten kunt en dat u daar ’s avonds laat lekker lang kunt blijven zitten. Voorzien van gelaagd veiligheidsglas en met een verstevigd gootprofiel, waardoor u op meerdere fronten kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit.

Bovendien kunnen we een grote klassieke sierlijst aanbrengen, waardoor de tuinoverkapping in Amstelveen een stijlvolle uitstraling krijgt. Weet u al goed hoe het eruit moet gaan zien of wilt u juist inspiratie opdoen? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag.

 

 

Eigenschappen

  • 16 of 25 mm polycarbonaat, ingebouwde hwa
  • Veel standaard RAL kleuren zoals: wit, crème, antraciet, nero of quartz
  • 25 jaar ervaring
  • In kwaliteit en flexibiliteit beste van Nederland
  • Geïsoleerd veiligheid glas

Onze werkzaamheden

Tuinatelier-Termaaten onderscheidt zich door brede inzetbaarheid. Voor al uw werkzaamheden in en rondom uw huis en tuin kunnen wij u van dienst zijn.

Degelijke overkapping in Amstelveen

We hechten veel waarde aan een degelijke overkapping van de tuin. Daarom maken we gebruik van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het gaat bijvoorbeeld om 6060-T6 aluminium. Dit heeft een zeer lange levensduur en is goed geschikt om grote stukken mee te overbruggen. We maken gebruik van een 80MU coating en kunnen het aluminium leveren in RAL 9001 of RAL 7016 voor antraciet. Op die manier zorgen we er met de tuinoverkapping in Amstelveen voor dat u kunt rekenen op
goede kwaliteit in een uitvoering die aansluit bij uw wensen.

Polycarbonaat tuinoverkapping

De tuinoverkapping in Amstelveen leveren we met een polycarbonaat overkapping. Die is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld in helder voor 70% lichtdoorlatendheid of Opaal/melkwit voor 54% lichtdoorlatendheid. Bovendien zorgt u daarmee eenvoudig voor 45% warmtereductie. Gebruik maken van nog meer warmtereductie? Dan is de IQ Relax-versie een goede keuze. De tuinoverkapping in Amstelveen zorgt dan voor 60% warmtereductie en is toch
nog 50% lichtdoorlatend.

Meer weten over de verschillende uitvoeringen die er beschikbaar zijn? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over. Of brengen we u een vrijblijvende offerte uit voor de tuinoverkapping in Amstelveen die u in de tuin wilt laten plaatsen.

 

Pallazzo Veranda

Zie voor voorbeelden en meer informatie op http://pallazzoveranda.nl/. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.

Pallazzo Aktie

Bij aanschaf van een Pallazzo veranda ontvangt u bij ons gratis LED verlichting (6st.) inclusief afstandsbediening en dimmer t.w. van € 225,00.