Tuinoverkapping Amsterdam

De tuinoverkapping in Amsterdam zorgt ervoor dat u heerlijk kunt ontspannen, zelfs wanneer het typisch Nederlandse weer nog niet helemaal mee zit. Is het nog net te fris om in de tuin te zitten? Met een overkapping zorgen we ervoor dat u toch naar buiten kunt, zonder dat het koud zal worden. Dat geldt ook voor de dagen waarop het ’s middags of ’s avonds begint te druppelen en u nog graag even naar buiten wilt. Wij zorgen er met de tuinoverkapping in Amsterdam voor dat u op die dagen van uw tuin kunt genieten, alsof de zon schijnt en het warm genoeg is om naar buiten te gaan.

Zelfdragend en van aluminium

Uiteraard maken we de tuinoverkapping in Amsterdam van hoogwaardige materialen, zodat u daar in ieder geval geen omkijken naar heeft. Een goed voorbeeld van die materialen zijn de zelfdragende delen van aluminium. Dit betekent dat ze geen druk uitoefenen op de rest van de constructie, waardoor die staat als een huis en er geen sprake hoeft te zijn van verstevigingen die het ontwerp er niet bepaald mooier op zouden maken. In plaats daarvan zorgen we er met de tuinoverkapping in Amsterdam voor dat u kunt rekenen op een mooi geheel, waaronder u kunt genieten van zoveel mogelijk zomerse dagen.

Overkapping in de tuin in Amsterdam

We maken graag een mooie overkapping in de tuin in Amsterdam, waarbij we er uiteraard rekening mee houden dat de ruimte wellicht beperkt is. We hebben veel ervaring in zowel Amsterdam als in een aantal andere grote steden, waardoor we goed weten wat u van ons verwacht en hoe we slim om kunnen gaan met de ruimte die er wel beschikbaar is.

Meer weten over de mogelijkheden van een tuinoverkapping in Amsterdam of benieuwd naar de kosten daarvan? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Een kijkje nemen in onze showroom?

Neem gerust contact op of kom langs!