Tuinoverkapping Haarlem

Een tuinoverkapping in Haarlem kunnen we uitvoeren in aluminium of kunststof, afhankelijk van uw voorkeur. De beide materialen zijn heel duurzaam en bieden een uitstekende stevigheid. We zorgen er daarmee voor dat u zo min mogelijk omkijken heeft naar het materiaal voor de tuinoverkapping, zodat u daar zowel in de zomer- als wintermaanden optimaal gebruik van kunt maken.

We maken voor de tuinoverkapping in Haarlem standaard gebruik van veiligheidsglas en aluminium boven lijsten. Dit komt de kwaliteit en duurzaamheid sterk ten goede. Aan de goot kunt u gebruik maken van een klassieke sierlijst, waarmee we ervoor zorgen dat de overkapping een mooie statige uitstraling krijgt.

Tuin- of terrasoverkapping

We spreken zowel van een terrasoverkapping als een tuinoverkapping in Haarlem, omdat u daar op verschillende manieren gebruik van kunt maken. Wenst u de overkapping in een deel van de tuin waar u het terras heeft liggen of gaat het juist om een ander deel? Geen probleem, we zorgen er met helder, opaal of IQ Relax-glas voor dat u kunt rekenen op 70% lichtdoorlatendheid, 54% lichtdoorlatendheid of 50% lichtdoorlatendheid. Bovendien kunnen we er met het glas in de tuinoverkapping in Haarlem voor zorgen dat dit minder warmte doorlaat, zodat u er ook in de zomer heerlijk koel onder kunt zitten

Overkapping van de tuin in Haarlem

De tuinoverkapping in Haarlem vormt een uitstekende keuze voor in de tuin, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat u meer sfeervol en droog in de tuin kunt zitten. Het is de ideale overkapping voor een zithoek bij het terras, om samen met vrienden te genieten van een hapje en een drankje.

Meer weten over de materialen die we gebruiken voor de tuinoverkapping in Haarlem of voorbeelden zien van de toepassingen daarvan? Neem contact met ons op, we laten u graag de voorbeelden zien en kunnen u de materialen toelichten.

Een kijkje nemen in onze showroom?

Neem gerust contact op of kom langs!