Tuinoverkapping Heemstede

De tuinoverkapping in Heemstede zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van de fijne momenten buiten in de tuin. We maken hiervoor gebruik van polycarbonaat platen, beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen. Daarnaast werken we met veiligheidsglas en verstevigde profielen, om een degelijke constructie neer te kunnen zetten.

Het resultaat is een duurzame tuinoverkapping in Heemstede, met een zeer lange levensduur. Uiteraard kunnen we daar desgewenst ook LED-verlichting in aanbrengen en kunt u een afstandsbediening of een dimmer gebruiken om die in en uit te schakelen. We werken altijd volledig op maat, zodat de overkapping in de tuin volledig aan uw wensen voldoet.

Tuinoverkapping met 3 soorten polycarbonaat

De tuinoverkapping in Heemstede kunnen we uitvoeren met drie verschillende soorten polycarbonaat. We onderscheiden bijvoorbeeld varianten met 70% lichtdoorlatendheid, naast modellen met 50% of 54% lichtdoorlatendheid. Bovendien kunt u daarmee kiezen voor tot wel 60% warmtereductie. Dat betekent dat u zelfs op een zonnige dag heerlijk in de tuin kunt gaan zitten, zonder dat het daar te warm wordt. Uiteraard houdt de overkapping aan de andere kant wel aangename warmte vast. De tuinoverkapping in Heemstede zorgt er wat dat betreft voor dat u al vroeg in het seizoen naar buiten kunt en dat u daar tot laat op de avond kunt blijven zitten.

Overkapping van de tuin in Heemstede

We zijn uw specialist voor een tuinoverkapping in Heemstede. We zorgen er met de overkapping van de tuin voor dat u heerlijk buiten kunt zitten, zelfs als het begint te druppelen of als het normaal gesproken nog net niet warm genoeg zou zijn. Bovendien zorgen we voor een oersterke constructie, zodat zelfs een dik pak sneeuw op de overkapping niet tot problemen zal leiden.

Benieuwd naar de tuinoverkapping in Heemstede die we voor u kunnen bouwen en de specifieke mogelijkheden die u heeft om uw wensen door te geven? Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over.

Een kijkje nemen in onze showroom?

Neem gerust contact op of kom langs!