Veranda Amstelveen

Veranda Amstelveen

Een veranda in Amstelveen is een heerlijke keuze voor in de tuin. Even helemaal nergens meer aan denken en rustig ontspannen, zelfs wanneer het normaal gesproken nog net te fris zou zijn. Daar heeft u geen last meer van, zeker niet wanneer u gebruik maakt van een terrasverwarmer.

We kunnen een traditionele veranda aanbouwen met een onbeperkt formaat, waarbij u de indeling en de samenstelling natuurlijk helemaal zelf in kunt delen. Wij zorgen er met de veranda in Amstelveen voor dat u al vroeg in het seizoen naar buiten kunt en dat u daar vervolgens zo lang
mogelijk kunt blijven zitten.

 

 

Eigenschappen

  • 16 of 25 mm polycarbonaat, ingebouwde hwa
  • Veel standaard RAL kleuren zoals: wit, crème, antraciet, nero of quartz
  • 25 jaar ervaring
  • In kwaliteit en flexibiliteit beste van Nederland
  • Geïsoleerd veiligheid glas

Onze werkzaamheden

Tuinatelier-Termaaten onderscheidt zich door brede inzetbaarheid. Voor al uw werkzaamheden in en rondom uw huis en tuin kunnen wij u van dienst zijn.

Mogelijkheden met de veranda

We schetsen u graag de verschillende mogelijkheden met een veranda in Amstelveen. Zelfs als het regent kunt u rustig buiten blijven zitten, omdat de temperatuur over het algemeen heel aangenaam blijft. Bovendien zorgt u er eenvoudig voor dat ook de kussens en de tuinmeubelen gewoon droog blijven, waardoor u zich daar ook geen zorgen meer over hoeft te maken. Het is wat dat betreft een heerlijk idee om in de tuin te kunnen zitten onder de veranda in Amstelveen. We kunnen u voorbeelden laten zien van andere veranda’s die we bouwden of aangeven hoe we u
netjes op maat van dienst kunnen zijn.

Genieten van het buitenleven in Amstelveen

Optimaal genieten van het buitenleven? De veranda in Amstelveen is dan een uitstekende keuze. Uiteraard zorgen we voor een onderhoudsvriendelijk model, waarmee u er tevens voor zorgt dat u minder omkijken zal hebben naar de schoonmaak en het schilderwerk van de ramen en deuren van de woning. Wat dat betreft is de veranda een prettige investering in fijn comfort in de tuin.

Meer weten over de mogelijkheden van een veranda in Amstelveen of daarvoor een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over.

 

Pallazzo Veranda

Zie voor voorbeelden en meer informatie op http://pallazzoveranda.nl/. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.

Pallazzo Aktie

Bij aanschaf van een Pallazzo veranda ontvangt u bij ons gratis LED verlichting (6st.) inclusief afstandsbediening en dimmer t.w. van € 225,00.